>

събота, 1 април 2017 г.

Pick n Dazzle / April

Привет,

В първия ден от месеца мисля, че се досещате какво ви чака, нали?! (не, че не пише и в заглавието, де...). Тук е моята абонаментна кутия Pick n Dazzleза месец април.


За кутията съм ви разказах подробно тук, а какво имаше в изданието й предния месец, вижте тук.
Да започваме директно със съдържанието на моята персонализирана кутия този месец:


1. Регенерираща емулсия за лице / цена: 12€ (≈24 лв.)
2. Kueshi тоник за лице / цена: 13$ (≈23 лв.)
3. Sally Hansen заздравител за нокти / цена: 3$ (≈5 лв.)
4. Мостри - 5 бр,

Сумарна цена на продуктите в кутията: 52 лв.
Цена на кутията: 35 лв.


Както виждате, този месец продуктите са по-малко, тъй като заложих на грижа за лице.
Kueshi е бранд, който присъства във всяка кутия досега и започвам много да харесвам, затова и продължавам да искам да има нещо от тях в кутиите ми.
Реших да пробвам бялата им козметика за лице, в лицето на регенерираща емулсия за лице.
Това е дневна грижа, която има фактор 15 и съдържа витамини, секрет от охлюв и масло от шипка. Препоръчва се за уморена кожа и обещава да се пребори с първите признаци на стареен + да заздрави и регенерира кожата от увреждания (петна, белези...).

Другият продукт на Kueshi е тоник без алкохол с много изчистен състав. Съставен е от сок от алое, вода от лайка и невен. Ухае на дъвка "Турбо" - идва ми да го изям. Розов е и е течен като тоник, с лека гъста нотка, заради алоето, което е основата. Както казах не съдържа алкохол и е подходящ за чувствителна кожа. Обещава да овлажни сухите зони и да тушира омазняването в по-мазните - звучи перфектен на обещания, ще видим как ще се справи.

Накрая е легендарният Hard As Nails заздравител на Sally Hansen - за него сте чели много, така че няма да ви разказвам какво представлява. Това е оригиналната формула от 1957 г. Нямам търпение да го пробвам!


Ами - толкова за този месец! Кажете какво мислите, а ако поръчват кутията - споделете/покажете какво има във вашата! 

1 коментар: