>

сряда, 4 декември 2019 г.

L'Occitane en Provence "Festive Garden" Shower Foam*, Ultra Light Cream* & Light Hand Cream*

Здравейте,

Искате ли да подарите не просто подарък тази Коледа? #NotJustAGift

Кой казва, че можете да имате мечти и да вярвате в Дядо Коледа, само когато сте малки? Независимо дали сте малко или голямо дете по душа, ако вече не вярвате в Дядо Коледа, но бихте искали, имам добри новини за вас… Дядо Коледа съществува наистина и е много повече от това, което бихте могли да си представите. Независимо дали сте на 7 или 77 години,  съществува един Дядо Коледа, в когото да вярвате...

Ако мислите, че Дядо Коледа е мил старец с бяла брада, който раздава подаръци веднъж в годината и съществува само в приказките, помислете отново. Истинският Дядо Коледа раздава дарове всеки ден в годината: слънчевите лъчи, първите пъпки на пролетта, дори въздуха, който дишаме. Истинският Дядо Коледа не слиза през комина и не живее в далечна Лапландия. Отворете очите си. Той е тук навсякъде около нас. Истинският Дядо Коледа е Природата. #RealSanta

Точно затова френския козметичен бранд L'Occitane не просто предлагат лимитирана коледна колекция тази зима, а колекция, която си поставя цел - да консервива растителни видове. До момента, марката е успяла да защити и опази над 350 сорта растения от техните региони. Тяхната мечтана цел е те да станат над 1,000 сорта до 2025 година, затова всеки подарък от коледната им линия е не просто дар за вас и близките, а и за природата и нейното консервиране, подпомагайки го!
Сред коледните календари и коледните сетове на L'Occitane тази година стоят трите ярки лимитирани колекции с масло от карите (класическа серия, мед и празнична градина), които редуват пъстри цветове и рисунки, дело на Хсинпинг Пан - художник от Тайван, който наблюдава света около себе си и го пресъздава с игриво и детско усещане. С няколко движения на четката си тя създава вълшебства!

За себе си избрах колекцията "Празнична градина", за която ще ви разкажа днес, тъй като тя съдържа мечтани текстури и визуaлно (и ароматно) празнува разнообразието на природата. Пленителният й аромат улавя уханията на зелена мандарина от Бразилия и иланг-иланг от Коморските острови. С избора на тези аромати, парфюмеристите на френския бранд насърчават дългосрочното засаждане на тези растителни видове в подкрепя на устойчивото селско стопанство.
Душ-пяна под формата на сметана, лек крем за тяло с текстура на сладолед и богат, пищен крем за ръце, напомняш сладкарски крем.. всички облечени в ярко червено и детски рисунки. Какво повече да искам?!



Първо пред погледа ми излиза измивната душ-пяна "Празнична градина"! Ярко червена, както цялата линия, носеща Santa vibes, тя идва в продълговат и удобен флакон, чийто дозатор напомня този на готварските сметани-спрей, които обичаме да слагаме върху сладкишите си.


Не само дозатора, но и текстурата на пяната имитира едно към едно вкусната и обичана от всички сладка сметана - пухкава, въздушна и вкусно ухаеща. Специалната й текстура е нещо, което не съм виждал в друг продукт и тя оставя истинска наслада за сетивата в банята! Насладата обаче е и за кожата - освен меки измивни агенти, които почистват кожата, пяната съдържа подхранващо масло от карите, овлажняващ глицерин и енергизиращ  витамин С, които да омекотят и заредят с антиоксиданти кожата на тялото.

След къпане тя е оставена нежно ароматизирана на празнична градина, почистена, мека и готова да се "нахрани" със следващото сладко изкушение от линията: ултра лекия крем за тяло "Празнична градина" с 5% масло от карите.



С млечна текстура, подобна на сладолед, този лек крем се стапя върху кожата, покривайки я с деликатен филм, богат на масло от карите и растителни восъци, които запазват влагата в кожата и я насищат с липиди, вода и нутриенти. Макар сладоледената, въздушна текстура да се топи като масло, тя не тежи и се абросбира от кожата минути след нанасяне. За разлика от по-богатите формули и версии на този крем с по-високто съдържание на карите, този лимитиран продукт на L'Occitane също прави кожата кадифено мека, но лекотата му е осъзаема, тъй като се изпива изцяло от кожата на тялото.

Ултра лекият крем оставя кожата на пипане като коприна, хидратирайки и подхранвайки,  без да тежи. Тя е защитена, обгреижена и ароматизирана, готова за ден в студа или за топла вечер под завивките! Сякаш сте се намазали с вкусен десерт, чиято лекота само гали небцето и не ви натежава от него! Пухкав и вкусен!

И последно - не забравяйте ръцете! Лекият крем за ръце "Празнична градина" съдържа 5% масло от карите, справедливо търгувано от жените на Буркина Фасо, Африка, в които марката инвестира - в тяхното образоване, труд и еманципация.


С текстура на сладскарски крем, кремът, подобно на този за тяло, се топи върху ръцете, обгръщайки ги в пристрастяващия аромат на мандарина и иланг-иланг, туширайки сухотата и омекотявайки загрубялата от студа кожи.

Лекият крем за ръце попива бързо, но подхранва мощно, бивайки идеален за нанасяне както през деня, така и вечер преди ляагне на дебел слой. Той хидратира, подхранва, омекотява и защитава, туширайки сухотата и омекотявайки грубите участъци, без да щипе в случай, че кожата е напукана от студа като моята. Вълшебната текстура прави дори най-сухите ръци меки като.. бебешко дупе!

С богат и пищен ефект, но в лека и стапяща се текстура, кремът за ръце на L'Occitane прави чудеса за изнежените и стrадащи ръце, поддържайки ги в чудесна форма дори в най-големите студ и давайки им уханието на цъфтящи цветя и дървета.

А кожичките и ноктите - не забравяйте и тях. Кремът ще ги омекоти и заглади!


Цялата планета е една градина, нека да се насладим на богатствата й - именно това послание стои зад лимитираната колекция "Празнична градина" на L'Occitane, ухаеща на плодова, цветна градина Закупувайки я за себе си или близките, вие не само ще се радвате на изкусителни текстури и красиви опаковки в детски мотиви, а ще подпомогнете опазването на истинския Дядо Коледа, който ни дава подаръка на живот на планетата - природата. Не просто козметика, не просто подарък, а кауза! Кауза в полза на бъдещите поколения и нашите деца, които да могат да познават тази красива природа, която и ние.

Ще откриете тази и останалите две лимитирани празнични линии (класическа серия с карите и мед) в магазините на L'Occitane в София (Сердика Център и Витошка), както и онлайн.

Серията "Празнична градина" се предлага под формата на сет (119 лв - душ-пяна, крем за тяло, крем за ръце, сапун), както и като отделни продукти, които показах. Пяната (200 мл.) струва 29 лв,, ултра лекият крем за тяло (200 мл.) - 63 лв., а крема за ръце (150 мл.) - 43 лв.


Няма коментари:

Публикуване на коментар