>

петък, 20 ноември 2015 г.

Wooden Spoon Hot Kiss Organic Lip Booster

Здравейте!

Едно от най-трудните за избиране неща ми е балсамът за устни. Много рядко успявам да намеря това, което търся. Като цяло имам няколко изисквания - да е натурален, да хидратира добре, да предпазва, да няма блясък и да е под формата на стик, за да мога да повтарям, когато е необходимо. И след кратка разходка до близкия био магазин, в ръцете ми стоеше балсамът за устни на Wooden Spoon с чили и мента.



От разновидностите, които видях на марката, този ми беше най-интересен и си казах, че няма лошо да го пробвам. Оказа се хубав балсам - текстурата е плътна, точно каквато обичам. Самият стик не е прекалено твърд или сух и лесно се нанася. Не е лепкав, не е мазен, напротив, много приятен и деликатен филм оставя върху устните, като същевременно е плътен и без блясък, което е много важно, тъй като кой мъж би искал да има върху устните си ефект "глос за устни" (е, вероятно има и такива..)?  Няма и цвят.


Освен тези качества, този балсам има и други действие - прави ги по-обемни и сочни. Сега, признавам си, това не са търсени или желани от мен ефекти, но пък любопитството ми надделя и нямаше кой да ме спре от покупката. Защото какво по-интересно от балсам с  чили?! Ами иска ти се да го пробваш. И като казвам с чили.. то е много ясно изразено в балсама. Минутки след нанасяне вече започва леко парливо усещане върху устните, което се усилва и отшумява след 15-20 минути. Не е прекалено силно или непоносимо, но определено се усеща интензивно, без да е неприятно. Усещането е сякаш си ял люта чушка и тя се е допряла до устните ти. След тези 20 минути обаче, устните са видимо по-розови, за обема - моите попринцип не са малки, но да, има лека разлика. Ако вие търсите такъв ефект и то натурално постигнат - определено ви препоръчвам. За мен беше любопитно и много интересно да пробвам и определено не е лош ефекта, още повече никой няма да се сети, че си правил нещо такова, защото устните изглеждат натурално. Още повече, моите устни стават като на мъртвец през зимата, затова подобрявайки кръвообращението и правейки ги натурално розови, това е повече от добре за мен.
Още при отваряне на капчаката се усеща този мирис на люто, както и на мента. А ментата се усеща веднага след като парещият ефект спре, тъй като много приятно охлажда. Абе въобще оказа се по-хубаво, отколкото очаквах.
Балсамът  е органичен и ръчно направен, а съставките са натурални - чили, мента, пчелен восък, зехтин и витамин Е. Цената му не беше висока за био продукт - около 8 лв., 4,3 грама. Също така българско производство!
Покупка от любопитство, която се оказа доста добра и дори нетърсеният ефект ми хареса.


7 коментара:

  1. Откъде е закупен този балсам, че и аз съм от любопитните?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. има го по био магазините, онлайн го виждам в Балев Био
      http://www.balevbiomarket.com/balsam-za-ustni-hot-kiss.html

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. За съжаление аз май получих алергична реакция от Royal Kiss балсама на Wooden spoon :(

    ОтговорИзтриване
  4. Леко ми се подуха устните, но май беше фалшива тревога и мисля, че не е било от балсама, а от една мицеларна вода :D Защото и преди съм получавала нежелани реакции от балсами за устни и се уплаших .. :D

    ОтговорИзтриване
  5. Искам само да добавя, че продуктът е подходящ за ранички на устните. Поне при мен с две до три намазвания струпчета и пукнатини изчезват мигновено.

    ОтговорИзтриване