>

сряда, 4 ноември 2015 г.

Lush Tea Tree Water

Здравейте!

Вече ви казах в секцията "За мен", че си имам любимец от "мъжките" блогове, а именно http://manface.uk/. Ако случайно сте надниквали в него знаете, че Лъш е марка, която често присъства в публикациите на Том. Е, това ще се случва и тук, защото харесвам много бранда!

Още щом вляза в Lush /The Mall/, хората там знаят какво ще купя. Мой абсолютен любимец е спрей-тоникът с чаено дърво.  Купил съм толкова много опаковки от него, че не е истина.



Изключително удобен е, тъй като е под формата на спрей - пръскаш и готово. След измиване или след бръснене, просто ми е задължетелен. Става бързо, не се изисква употребата на памучните тампони и най-важното е, че има страхотен ефект върху кожата ми.


Тоникът е антибактериален и има такова действие - при пъпки, раздразнения (особено след бръснене) и всякакви неразположения на кожата, ми помага страшно много. Превърнал съм го в ежедневен продукт и го ползвам всяка сутрин и вечер, а понякога и през деня, ако искам да се освежа, особено през лятото.
Успокоява раздразненията, а особено след бръснене, тъй като не нанасям автършейв, действа чудесно. Не се усеща, сякаш сте напръскали с вода, попива за секунди и оставя само приятният мирис след себе си.
Има страхотен аромат, който последния път си говорихме с консултанта в магазина (направи ми приятно впечатление, че вече има и мъжка част в екипа), че е типично мъжки и е доста купуван от мъже. Ароматът е свеж, ободряваш и на мен ми действа много добре. Понякога дори пръскам върху възглавницата си преди лягане именно заради това.
Ръчно направен, съдържа натурални съставки от чаено дърво и грейпфрут, които са чудесни за мазна кожа и имат освежаващо действие.

Аз предпочитам да взимам от малките бутилки, защото ми е винаги в раницата, а голямата си тежи. Една малка опаковка ми стига за около месец ежедневно ползване, но аз си пръскам и доста. Цената на малката опаковка е 11,90  лв, а на голямата - 19 и нещо.

2 коментара:

  1. Това е един от най-хвалените продукти на Lush и аз на скоро си го взех. Бях малко скептична,защото преди бях използвала чаено дърво,но ми дойде прекалено тежко и пресуши кожата ми. Това е обаче има и други съставки и е един много приятен продукт. Мирише наистина много добре :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, много е различен от другите продукти на такава основа. И много по-хубав, естествено :D

      Изтриване