>

неделя, 8 ноември 2015 г.

Lush Nightwing Shower Jelly

Здравейте!

Наскоро мина Хелоуин, който за мен не беше празник, а по-скоро оправдание за покупки. И защо го казвам: какво по-хубаво от това да намериш тематичен продукт за празника, че и освен това тематичен с блога?!
Накратко - ще ви говоря за лимитираното плодово желе за тяло на Лъш, посветено на Хелоуин във формата на прилеп.


Ако нямате поне едно от тези желета, то значи доста сте изпуснали. За мен са абсолютно страхотни и ще четете често за тях.
За разлика от другите, това е в малко по-продълговата форма и не е кръгло, което си мислех, че ще го прави неудобно, но не е така.


Желето се плъзга идеално (и пада докато му свикнете) по кожата, правейки богата пяна, а аромата... Ето това обожавам в желетата - аромата! Няма толкова наситени, приятни и опияняващи аромати! Щом отворите кутията, след минути аромата се усеща в цялата стая, а под душа си е същински кеф!

Така изглежда в кутийката. Вади се и се връща лесно, спокойно!
Хелоуинското желе дават, че има плодов аромат и да, усещат се цитрусите, но... на мен ми мирише едно към едно на желираните бонбони Кока-Кола, че и на външен вид го докарва!
Много, много приятен, наситен и траен върху кожата.
Цветът на желето изглежда черен, но всъщност е много тъмно лилав. Лилавото е доста наситено и е направено така, че при миене, също да го виждате (съвсем леко), за една тематична мрачна баня.
Както другите желета, може да го ползвате от главата до петите, включително косата. Също така, за освежаващ ефект може да замразите или оставите в хладилник преди употреба, но това го правя лятото, че сега.. Брррр! Ако пък ще ви е по-удобно - може да го нарежете на парчета и дори да замразите частите и да ги използвате, когато ви се прииска.
Съдържа масла и сокове от цитруси, гел от алое вера и всякакви чуднотии. Богато е на витамин Е (сироп от рожков), освен това хидратира чудесно кожата, след баня тя е мека, овлажнена и много приятно ароматизирана.


Икономично е и не се разпада, което определено е важно и оправдава цената му, която беше около 11 лева.

6 коментара:

  1. От това ревю не ми става ясно най-важното - какво всъщност е това!? Описваш някакви неща ама .... все едно говориш на хора, които всеки ден ползват желета (?!?) под душа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тип душ продукт - душ-гел/сапун/шампоан, но под формата на желе :) Описано е за какво се ползва, къде и как :)

      Изтриване
  2. Трябва да си призная,че не съм фен на "жилетата",защото ми изглеждат супер странни :D Но това звучи мнооого много добре..Правя си mental note и задължително ще ги погледна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е изчерпано вече, но сега има 2 коледни - едно с типичен аромат, а другото във формата на снежен човек :D Но за мен са много готини продукти и свикнеш ли, няма да искаш да ги оставиш

      Изтриване
    2. Измий се с тях в магазина, поне можеш да видиш за какво иде реч.

      Изтриване
    3. Снежен човек..... Край :D Ще ги погледна следващия път като отида.Благодаря ти много :)

      Изтриване