>

неделя, 19 януари 2020 г.

Sisley Velvet Sleeping Mask*

Здравейте,

Зима е. Опъване, зачервяване, дискомфорт, сърбеж и сивкав тен са само част от оплакванията, проявяващи се върху сухата кожа, която студът и вятърът карат да изпръхва, да се зачервява и да се засушава още повече. Иска ви се да я увиете като в пашкул, който да не пропуска студа и да я запази топла, държейки я далеч от дискомфорта!

Именно такъв SOS пашкул осигурява едно ново лансиране от Sisley: нощната кадифена маска с шафранови цветчета за интензивно възстановяване.


Вървяща по стъпките на любимия ми Soin Velours овлажнител, който и до днес смятам за най-добрият крем за суха кожа на пазара, тази маска е ново лансиране от кадифената линия с шафран, която френския изискан бранд лансира преди повече от година. Този път те залагат на нощна SOS маска: първата подобна в историята на бранда.

Velvet Sleeping Mask е създадена за много суха кожа и за всички останали кожи, изпитващи периоди на сухота. Тя възстановява комфорта и "спасява" кожата от мъките на сухоотата само за 8 часа! Удоволствие, комфорт, отпочиналост – всичко това е тайната в новата маска за успокоена и възстановена кожа, която е по-устойчива и по-здрава на сутринта.

Текстурата й е подобна на кадифено масло, усещайки се въздушно, но дълбоо подхранващо. Това се дължи на богатата база от растителни олиа, които насищат с липиди сухата кожа, която не произвежда достатъчно себум. Масла от шеа, кокум, памук, жобоба, макадамия и соя дълбоко подхранват, омекотяват и връщат комфорта на кожата, действайки питателно и осигурявайки ключови омега мастни киселини. Успокояващ пантенол и цветчета скъпоценен шафран, богат на антиоксиданти, тушират дискомфорта, чист пчелен мед от мащерка се бори със сухотата, глицерин - привлича влагата от въздуха в кожата, а ботанически екстракти от японски офиопогон и сладководни водорасли овлажняват и подпомагат водния цикъл в кожара.

Подобно на кремообразна прегръдка, тази мощна SOS маска е като спасение за сухата, опъваща кожа. Кадифената й текстура се стопява върху лицето и се усеща питателно, успокояващо и дълбоко подхранващо. Дори най-сухите и чувствителни кожи ще забележат чувството на комфорт, което тази маска осигурява веднага след слагането й, в комбинация с отпускащия едва доловим аромат на мед и шафран. Сякаш кадифен пашкул, който обвива кожата, прегръща я и.. я преобразява след няколко часа сън. От гъсеницата вече е изляза пеперуда! Метаморфоза!

От засушаването, опъването, сърбежа, сивкавия тен, дехидратацията, зачервяването и дискомфорта няма и следа! Кожата се чувства като нова, заредена и дълбоко възстановена от щетите от климатичните условия и стреса, личащи върху нея. Тя е ревитализирана и по-силна, по-устойчива, готова за нов ден. Не само подхранена, но и хидратирана - балансът на липиди и вода е постигнат. Само с един продукт и едно нанасяне...

Като истинска храна за лицето, тази питателна маска може да се ползва няколко пъти седмично както нанесена на тънък слой като нощна маска (вместо нощен крем), каквото е предназначението й, така и като SOS средство за моментално туширане на дискомфорта и сухотата. Как? Нанасяте я на дебел слой след излагане на екстремни условия, когато усетите кожата на лицето страдаща, опъваща, сърбяща и зачервена. Така само след десет минути, кадифената маска ще успокои, хидратира, подхрани и подсили кожата, тупирайки негативните последици от студа и външните фактори върху лицето. Като с магическа пръска! Тя е по-еластична, от загрубяването няма и следа, по-здрава е, устойчива и сияйна.


Независимо дали ще я включите в нощната си рутина или ще я държите на шкафчето като помощник в трудни за кожата ситуации, когато тя страда и има нужда от спасение, Masque de Nuit Velours е чудесен ефективен помощник, който утолява всички нужди на опъващата, изнежена кожа, усещайки се питателно, луксозно и богато върху лицето, обгръщайки го в кадифен пашкул, който я защитава и възстановява през нощта. Без тежест, лепнене и мазен филм, тя бива изпита от засушената и страдаша кожа, за да я преобрази и вкара в нормален ритъм, подготвяйки за новия ден!

Velvet Sleeping Mask е подходяща не само за сухи кожи, но и за всеки тип кожи, които изпитват временни периоди на сухота, предизвикани от външни фактори, особено през зимата. Тя е отряд за бързо реагиране срещу сухота, дискомфорт и опъване, давайки кадифена прегръдка от мекота, комфорт и липиди!
Ще я откриете в Douglas/Beautyzone, както и онлайн, като цената на икономична тубичката от нея (60 мл.) е 221 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар