>

събота, 21 септември 2019 г.

Korres Wild Rose Foaming Cream Cleanser

Здравейте,

В тази слънчева събота се присетих за една също съботна, спонтанна покупка, която през пролетта разхождайки се в Докторската градина изведнъж реших, че ще направя. Да, само на мен може да ми хрумне по време на разходка, че имам нужда от нов почистващ продукт!

Връщайки се от процедура на лицето, бях закупил цял сет продукти за грижа на професионална марка, сред които обаче липсваше измивен. Тъй като почистването е ключова стъпка, реших че с новия ритуал заслужавам и нов измивен продукт.. и най-близко ми беше магазина на Korres.  След бърза консултация с прекрасната дамата в него, без много мислене оттам излязох с почистващата крем-пяна за лице и околоочен контур от любимата ми Wild Rose серия с дива роза и витамин С.

Месеци по-късно, спокойно мога да кажа, че това е един от най-добрите почистващи продукти, които някога съм ползвал! Нека разкажа защо..


Кога за последно купихте почистващ продукт за лице, който е подходящ и за околоочната зона? Аз не си спомням дори да съм виждал такъв. Ако има нещо общо между повечето почистващи продукти на пазара, то това вероятно е надписът "избягвайте зоната около очите", написано на указанията им, right?! Ако не вярвате - провете своя.
Когато видях, че крем-пяната на Korres с дива роза и витамин С е подходяща както за лице, така и за околоочен контур, интересът ми беше събуден и веднага грабнах от рафта, насочвайки се към касата! 

Крем-пяната има богата кремообразна текстура, която посредством помпичката дозирате.  Количество колкото малък бадем е нужно от нея, за да получите богата, комфортна и обилна пяна при досег с вода и масаж. Текстурата й се разпенва великолепно, а приятният й сапунено-флорален аромат на "чисто" ви освежава, особено сутрин.

Без съдържание на сапун и с неутрално pH, пяната има богата глицеринова база и обещава едективно да почисти грима, включитлено върху очите, както и замърсяванията, следствие на околната среда, прахът у дома и т.н. И го прави!
Разпенващият се крем успява да почисти всичко от лицето с лекота, оставяйки го изключително меко и гладко. Без засушаване, без опъване и без да премива кожата, пяната е изключително мека като действие, успявайки да разтвори и почисти всичко по лицето - и да, дори водоуйстойчива спирала! Богата й текстура е толкова комфортна, че този комфорт се пренася и върху кожата след почистване - тя е бебешки мека, чувства се чиста, обгрижена и хидратирана, а тенът й е избистрен. Буквално вечер мога да си легна без да нанасям нищо друго, толкова добре чувствам кожата си след измиване, както с никой друг продукт. Чиста, като нова и онова хубаво bare face усещане на края на деня. Но bare face постигнато без усилие и стрес за кожата - без търкане, без тампони, без кърпички, без нужда от почистваща четка, а само с една върховна кремообразна пяна, малко вода и с помощта на ръцете, с които да я масажирате върху лицето.

Истината обаче е, че това не е просто измиващ продукт и в това се крие магията на тази крем-пяна за мен. Тя е и грижа! Защо? Защото е пълна с активни съставки! 
Богатата глицеринова база на овлжняващата пяна съдържа още хидратиращо алое вера и подхранващо слънчогледово масло, чиито ефект се усеща върху кожата, която е копринено мека след почистване. Мощна форма на вит. С във висока концентрация и масло от дива роза, съдържащо 9 пъти повече от витамина, отколкото той се съдържа в чаша портокалов сок, избистрят тена, комплекса и енергизират. След измиване лицето е с видимо избистрен тен и освежен вид, което се държи на богатия на антиоксиданти витамин С. А като казах антиоксиданти - екстракт от броколи, лоницера и добавени в чист вид огромно количество биофлаваноиди са допълнителна супер-доза вещества за лицето, подобно на зелено смути сутрин, допълнено от екстракт от мурсалски чай, който тонизира и има анти-ейдж ефект! 
Млечна киселина има меко ексфолиращо действие, розмарин - пречистващ ефект, а екстракт от невен и пантенол успокояват.
 Пяната не съдържа SLS и SLES, а меки кокосови пенители, специално подбрани за формулата, което я прави нежна за зоната около очите, като е офталмологично тествана

Подходяща за всички типове кожи и нужда, богатата крем пяна с дива роза и витамин С на Korres е абсолютен  MUST-HAVE измиващ продукт, който бих препоръчал на всеки да пробва, особено дамите, които искат нежно, но ефективно почистване на грима и върху очите на края на деня.
Използвана сутрин за избистрен комплекс или вечер, за да се отърве от всички замърсявания и нечистотии по лицето, пяната е достатъчно нежна, комфортна и обгрижваша кожата, за да я остави чиста, кадифено мека и заредена със силата на антиоксидантите!

Пяната и околоочния крем от серията
Wild Rose Foaming Cream Cleanser идва в компактна, 200 мл.-ова опаковка (40 лв.), която не заема много място и освен това е удобна и за път, заради заключващия се механизъм на помпата.

Ще я откриете в мултибранд магазина Beauty Lab на ул. Цар Шишман, магазина на Korres на ул. Кракра, както и онлайн в официалния им сайт. 

1 коментар:

  1. Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака произнесе заклинанието си, Съпругата ми ме ОТБЛОКИРА! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с Dr.Saka за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: sakasolutiontemple@gmail.com.

    ОтговорИзтриване