>

вторник, 21 август 2018 г.

Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist

Здравейте,

И докато все още лятото е в разгара си, а аз прекарах уикенд на винен туризъм в покрайнините на Пловдив, нямаше как да не ви разкажа за една глътка свежест и влага, която ме поддържаше жив през жегите този сезон. Глътка ли казах?! Всъщност е цяла чаша!
Ще ви разкажа за чудодейния хидратиращ мист за лице на Елизабет Арден от тяхната осемчасова серия. Позната ви е, нали?! Често е споменавана в този блог, а и една от онези линии в козметични свят, които всеки любител трябва да пробва, защото криe само съкровища!


Този mist е последното лансиране от любимата ми осемчасова линия на марката, което се появи преди почти две години, въплащавайки всичко, което осемчасовият крем и продуктите от линията правят!
Хидратира, преобразява кожата и я защитава от агресорите в околната среда, този мист-чудо е идеален спътник през всеки сезон, всеки ден и навсякъде. Използван вместо тоник на чисто лице, преди нанасяне на грим, върху грим или по всяко време на деня върху цялото лице, използван толкова често, колкото сметнете за добре, той е спътник, който с удобната си опаковка може да е навсякъде с вас, подходящ за всякакви ситуации.

Идва в 100 мл. (19$) изчистена опаковка, която е специално създадена, за да отговаря на всякакви стандартни при пътуване и да е идеалния спътник в багажа. Интересен факт е, че дори е approve-ната от Федералната агенция на САЩ по транспортна сигурност, която агенция се създава след терористичните атентати от 11 септември 2011 г., заедно с Департамента за вътрешна сигурност на САЩ.
Опаковката е сива и изчистена, а върху нея се виждат легендарните осмици - символ на осемчасовия крем, който краси всички продукти от едноименната линия.
Спрей помпата образува изключително фин облак от продукта, точно като мъгла (mist). Нужни са няколко пълни пръскания натискайки през няколко секунди, за да произведе флакона плътен облак, койго да обгърне лицето! Толкова нежен и ефирен воал от продукта ви облива, че едва усещате как микро капчиците погалват лицето ви! Като сутрешна мъгла! Не се усещат големи капки, нито кожата се усеща мокра. Пръскам бавно от около 10-15 см., като не движа бутилката по време на пръскане, а само лицето.


С едва доловим и ефирен аромат на зелен чай с дъх от лимонова трева. той обгръща лицето ви с влага, насищайки я и защитавайки кожата. Тя е по-мека, хидратирана и видимо освежена, а лицето сияе, без да оставя неприятен филм или бляскав финиш.
На пипане се усеща, че сте напръскали грижа, а на вид лицето е освежено и изглежда здраво, бивайки сочно и енергизирано. Толкова мощна хидратация, сякаш сте сложили крем-гел!
Няма общо с обикновените термални води и просто освежаващи спрейове, тъй като този носи истинска skin care грижа - точно като всички продукти от осемчасовата серия, за които също може да прочетете в миналия постове в блога.

Кожата е мека, нивото на влага в нея се покачва веднага, сякаш кожата ще се пръсне, бивайки plump-ната и жива. Приятно освежена от финия воден облак и деликатния аромат, тя е и защитена срещу агресорите от околната среда, благодарение на съставките, с които е създаден този спрей!


Хидратиращият мист на мадам Арден представлява всъщност бленд от супер-плодове в бутилка! В микс от малки екзотични и червени плодчета, богати на антиоксиданти и витамини, се съдържа магията на този спрей!
Нар, акай, годжи-бери, нони, мангустин и зелена ябълка са богати на множество витамини, минерали, нутриенти и микроелементи, съдържайки мощни антиоксидантни свойства, които предпазват от оксидативния спрей, забавят стареенето и неутрализират въздействието на външните фактори. Истинска антиоксидантна бомба! Всички тези супер-плодове проникват в кожата ви, зареждайки я и доставяйки ползите си, насищайки с витамини!
Освежаващият, енергизирящ и ободряващ ефект в този мист доставят познати ни напитки - зелен чай и кафе "Арабика". Като две чаши кофеин за кожата! Събуждат и повдигат духа й, избистрят тена и енергизират, карайки кожата да изглежда свежа дори, когато е уморена.
Добавеният в mist-a сок от алое пък се грижи да успокои и хидратира кожата, заедно с овлажняващ глицерин,  привличащ влагата, задържайки я в кожата. Сякаш течен крем в бутилка!

Идеален и лете, и зиме. Сутрин и вечер. Използван от мъже и от жени. Навсякъде!
Чудесен след почистване за освежаване и омекотяване на кожата, подготвяйки я за последващата грижа, но и използван върху грим както фиксиращ спрей, за да го запечата и смеси пудрените продукти, карайки ги да се слеят с кожата и да изглеждат естествено.
Идеален използван по средата на горещ ден, за глътка свежест и влага, както и в най-лютата зима, за да хидратира и защити кожата от силния вятър и студ.
Идеален за носене в чантата за спорт, в чантата за път, в дамската чанта през деня, в вас по време на полет.. Ситуацията няма значение! Навсякъде и по всяко време, той е ваш верен спътник, доставяйки моментално влага и освежаващ ефект на кожата, насищайки я с витамини, супер-плодове и ободряващ кофеин!


Няма коментари:

Публикуване на коментар