>

четвъртък, 16 март 2017 г.

Douglas Home Spa / Breath of Amazonia / Energising Shower Foam*

Привет,

Така и така тази седмица ми е тръгнала на особени продукти за под душа - нека я завършим с такъв!
Последните седмици позната дрогерийна марка лансира душ-пяни и е настанала истинска истерия... така и не разбрах защо. За мен подобен продукт изобщо не е нов и тази вълна ме подсети да ви разкажа за една разновидност, която много харесвам, но не бях показвал. Марката е Дъглас, а продуктът е енергизиращата пяна за душ с акай бери и маракуя.


Идва във флакон под налягане, подобно на пяна за бръснене. Неслучайно използвам това сравнение - текстурата и дори дозатора напомнят на такава. Първите секунди излиза като гел, след което "набъбва" в огромна пяна.
Пяната е изключително гъста! Това е едно от важните неща, тъй като за да измиете цялото тяло ви е нужна малко повече от шепа. Гъстата пяна става мека и пухкава върху кожата, покривайки голяма площ с малко количество.

След измиване, кожата се чувства много мека и приятно на допир. Не изсушава, но и няма подхранващо действие - усещат се само чистота и мекота. Просто осигурява прекрасно, бързо и лесно измиване.

Името на тази разновидност е свързано с Амазонка и тропика. Ароматът е именно такъв - тропически, но много характерен и особен. Плодов, остър тропически, приятно сладък. Ухае на акай-бери и маракуя (обожавам този аромат). Маракуята е свежа, тропическа и леко кисела, докато ака-берито дава мистерозна сладост. Самият аромат е в унисон с цвета на опаковката и линията. Масла от маракуя и екстракт от акай-бери са именно ключовите съставки - освежават, енергизират и зареждат кожата с антиоксиданти.
Ако този  вид по описание не е вашия - марката предлага други аромати.


Пяната е чудесен продукт, който може да улесни къпането ви на макс, особено ако бързате - няма нужда от масаж до разпенване или от употребата на гъба. Натискате дозатора, нанасяте върху мократа кожа и сте готови. Идеална е за сутрин, когато бързате.

Макар да е много гъста и икономична, ако я ползвате всекидневно, една опаковка от пяната ще ви стигне за около месец.

Дали препоръчвам? Много приятна глезотия е, която прави душа истинско удоволствие. С подбор на правилния аромат, ще превърнете взимането на душ в изживяване. Цената й е 15,99 лв. (200 мл.), като има и мини опаковки (75 мл.), ако искате да пробвате ароматите, преди да купите голямата. Ще намерите, разбира се, в Douglas и beauty zone

Няма коментари:

Публикуване на коментар