>

понеделник, 10 октомври 2016 г.

DayTox Hydrating H Serum

Здравейте,

В края на пролетта веригата Douglas представи нова линия и бранд продукти за тяло и лице. DayTox е името, а продуктите носят мотото - "Красотата в баланс".

DayTox съчетава детоксикиращи съставки, които да помогнат на кожата ви да се освободи от токсините и да я предпази от тези в околната среда. Целта е да се помогне на кожата да се освободи от неприятните вещества, като съставките, вложени вътре ускоряват процеса на детоксикция, а отделно антиоксидантни комплекси предпазват от наличните в ежедневието.
Продуктите НЕ съдържат силикони, парабени, оцветители и парфюм. Веган са и на достъпни цени.

Hydrating H Serum е антиоксидантен хидратираш серум - за него ще ви говоря днес.


Идва в 30 мл. стъклена опаковка с пипетка. Текстурата му е прозрачна, течна и  подобна на гел, без никакъв аромат и цвят.
Изключително лека и бързо попиваща - за секунди бива изпита от лицето. Оставя чувството за хидратирана кожа, но без мазен или лепкав ефект. Серумът е попил напълно, но кожата се чувства мека, гладка и пълна с влага. Какво по-специално има в него?


Съставът му е едва от 9 съставки. Основната е хидратиращ агент, който освен това действа като ускорител на проникването на съставките. С други думи - тази съставка хидратира кожата ви, междувременно карайки останалите съставки да проникнат в кожата ви и да се усвоят по най-добрия начин. Какво друго? Хиалуронова киселина задържа влагата в кожата, пантенол (вит. B5) успокоява, алое вера хидратира и омекотява. За финал е екстрактът от броколи, който вложен в козметичен продукт, осигурява антиоксидантни свойства и премахва/пречиства токсините (породени от мръсен въздух, цигарен дим, твърда вода...), карайки кожата да изглежда свежа и пълна с енергия. Добавени са и биофлаваноди в чист вид, които имат изключително силно биологично действие и силен антиоксидантен ефект.
Марката описва действието му като "anti-aging bodyguard", обещава да намали зачервяванията, в следствие на външни фактори (слънце, студ, вятър, промени в температурата...) и да подобри гладкостта на кожата.


Използвам го като типичен серум и обичам да го нанасям най-вече под нощния си крем, защото кара съставките да проникнат по-дълбоко, а докато спя, всички полезни вещества ще свършат чудесата, които обещават. Независимо дали използвам сутрин или вечер, този серум се наложи като един от личните ми любимци. Знаете любовта ми към серумите и за да имам такова мнение за него, значи ме е впечатлил повече от стандартното.
Той е лек, не натоварва кожата, но в същото време остава кожата мека и пълна с влага. Прави я гладка и по-устойчива на външни фактори. Най-любимият ми негов ефект обаче си остава свойството да кара другите съставки да проникват в кожата и да се усвояват по-лесно - това го прави не просто прекрасна грижа, но и чудесно допълнение към всеки друг козметичен продукт.

Цената му е 39,99 лв., но до края на този месец, всички продукти под шапката на DayTox са на -20%.
Ще ги откриете и в най-новия обект на веригата в Paradise Center, който беше открит преди дни - приятна атмосфера и страхотен декор, който си заслужава да се види  А за мъжете, които изчакват половинката си да пазарува или докато се чудят те самите какво да си купят, има джаги.. мъжка мечта!









Няма коментари:

Публикуване на коментар