>

петък, 26 февруари 2016 г.

Lush Breath Of Fresh Air Toner

Здравейте..

Ами Лъш, какво да ви кажа... пристрастен съм!

Днешното ревю е за още един мой любим тоник, който е свежа глътка въздух -  Breath Of Fresh Air.

Тоникът е подходящ за всякакъв тип кожа. Той е богат на витамини, освежаващ и успокояващ. Той буквално вдъхва нов живот на кожата ви, зареждайки я със силата на морето - морски бриз, уловен в бутилка. Перфектен е за кожа, която е подложена на затворени пространства (пътуване със самолет, работа в офис, малки помещения без достатъчно кислород...).

Тоникът идва в стандартните бутилки. Тази е от 100 мл. (10,90 лв.), като вече си взех и голямо шишенце. Този тоник е по-различен от любимия ми с чаено дърво. Като текстура, той не е воден или като mist. Наподобява леко течен гел, който след като напръскате върху лицето, трябва да разнесете с ръце като рижа. Това се дължи на съдържанието на алое, което хидратира и запечатва влагата.


Има лек мирис на море/лекарство, но е приятен и не се усеща. Разнасяйки с ръце, чувствам кожата си перфектно - мека, хидратирана, освежена, а през лятото има дори охлаждащ ефект. Ако пък сте прекарали цял ден на слънцето, няколко струйки от тоника ще спасят кожата ви (всички знаем ефектите на алоето върху изгаряния от слънце). Не е тежък, лепкав, мазен, каквото по принцип чувствам аз алоето - в случая е леко, приятно и освежаващо. Великолепно усещане, тествайте в магазините.
Кожата е освежена, има допълнителна грижа върху себе си и е заредена с всякакви ценни вещества - какво по-добро? Усеща се и леко стягане, което буквално напомпва кожата с влага и я чувствате еластична. Нямам никакви забележки, кожата ми харесва и се разбира прекрасно с този продукт. За мен не е просто тоник, но и грижа - понякога дори го ползвам вместо серум.

Съдържа морска и изворна вода като основни съставки, които са богати на минерални и микроелементи. Екстракт от роза се бори ако имате зачервявания и дехидратирани зони, а маслото от пачули има охлаждащо и стягащо действие. Алоето, което вече споменах, действа като допълнителна грижа върху кожата ви, заедно с маслото от розмарин (което се бори срещу проблеми и почиства кожата). Съдържа също ирландски мъх и абсолют от водорасли, които вплитат допълнителни ползи за кожата ви.

Мога да кажа само, че е поредната сполучлива покупка от Лъш. Препоръчвам с две ръце, ако искате нова, жизнена и заредена със силата на дълбините кожа.

1 коментар:

  1. Странно... при мен тоникът има доста идентична консистенция като брата си с чаено дърво, даже да не кажа същата. Иначе отлично ревю и продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване