>

понеделник, 26 декември 2016 г.

A-Derma Hydralba UV RICH Hydrating Cream

Здравейте,

През сезона за всички нас грижата за кожата не става просто важна, а задължителна. Когато сутрин излизам и е -10 градуса, за мен е много важно да използвам не просто грижа, а такава, която ефективно да предпази и да се погрижи за кожата ми, особено за откритите части на тялото, в частност - лицето, което няма как по друг начин да предпазим.

През най-студения период на годината реших да заложа на A-Derma, които през изминалата година успяха да се превърнат в една от любимите ми марки. Що се отнася до медицинските/аптечни марки, то A-Derma определено са моя избор, както и този на дерматолога ми. Изпълняват основните ми критерии за добри продукти, а съотношението цена-качество за мен са превъзходни.

И по-конкретно на какво се спрях - накратко  Hydralba UV  богат хидратиращ крем за лице. За да заменя Hydra LIfe на Диор с него, значи определено е специален.


Кремът е от хидратиращата линия на бранда, като се предлага в лека (за нормална/комбинирана кожа) и богата (за суха и много суха) версия и във вариант с и без слънцезащитен фактор. Както виждате, аз съм се спрял на вариант с фактор и обогатен състав за суха кожа.

Изборът ми се дължеше на времето навън - студът не се отразява добре на сухата ми кожа, тя се зачервява, засушава се, губи влага, а понякога дори усещам болка, сякаш е замръзнала. Трябваше ми нещо, което да я предпази успешно. Хидралба UV Rich се оказа правилното решение.

Текстурата е кремообразна и бяла, с лек флорален аромат. На лицето този на пръв поглед лек крем се превръща в прекрасен богат воал, който предпазва кожата ви. Нанасям го с хубав масаж, за да разпределя равномерно текстурата. Не оставя мазен или лепкав филм върху кожата, а само прекрасен кадифен воал и мекота, които усещате през целия ден. Защо търсех точно това - за мен е важно не просто да имам нещо на лицето, а да имам нещо, което да усещам, че е там и прави нещо. На пипане лицето е свръх меко, наситено с влага и защитенo, сякаш покрито със защитен воал. Чувството е страхотно и комфортно, не си мислете, че е неприятен филм - нарочно използвам думата воал, защото е онова луксозно и маслено усещане.


През целия ден не усещам върху лицето си пронизващия студ/вятър, кожата ми остава в добро състояние, а вечер не е изсушена или увредена от външната среда. Слънцезащитният фактор SPF20  пък е голямо предимство, което е важно за мен през цялата година.
Накратко - крем, който защитава от външните фактори наистина добре, хидратира кожата и успява да , поддържа в състояние дори в най-лошите метеорологични условия. Задържа влагата в кожата и спира загубата й,  а добавените масла от шеа, овес и витамин Е помагат допълнително.

Тубичка от крема струва около 30 лв., което смятам, че е разумна и дори ниска цена за толкова добър продукт, който препоръчвам с две ръце ако сте със суха кожа и търсите нещо, с което да защитите кожата си през зимата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар