>

събота, 2 януари 2016 г.

Chanel Hydra Beauty Gel Creme

Здравейте и честита 2016 година!
Пожеланията ми към вас вече ги чухте, затова е време да открия и новата година в блога, а какво по-подходящо начало от това с... Шанел! Не е нужно дори да ви обяснявам - самото име говори достатъчно!

Днес ви показвам едно истинско съкровища за лице - серията Hydra Beauty и грижата под формата на гел-крем.


За справка, серията съдържа 3 версии основна грижа: гел-крем (нормална кожа), крем (нормална към суха) и обогатена крем версия (за суха към много суха кожа). Серията е предназначена за всеки сезон и всяка възраст. Тя доставя така ключовата хидратация, важна за клетките и кожата ни.
В серията има патентован комплекс на Шанел, включващ хидратиращите свойства на екстракт от камелия, който достига до самите клетки, както и антиоксидантното действие на екстракт от джинджифил, който пази кожата от вредни фактори. В другите две текстури на крема, които са за по-суха кожа, са включени масла от шеа, рапица и отново камелия.
Серията достига до най-дълбоките слоеве на кожата, правейки я кадифена, блестяща и защитена, докато я възстановява от клетъчния стрес и уврежданията. Хидратацията никога не е била на такова ниво, каквото Hydra Beauty предлага - ден след ден, кожата разкрива своята красота, както камелията цъфти!


Гел-крем версията ползвам от лятото, в момента като нощен и мога да кажа само положителни неща.


Текстурата е точно на гел-крем, лека и топяща се върху кожата. Това е най-точното определение може би, а именно, че се топи. Буквално се разлива върху кожата и се разнася лесно, оставяйки кадифено меко кожа и наситен аромат, който усещате интензивно. Оставя свежо и леко охлаждащо усещане. Ароматът е плодов с флорални нотки, много приятен и силен - това е характерно за всички продукти на марката, а именно - силен и траен аромат.
Като хидратация, гел версията ми е отлична - тествах крем и гел-крем версиите и определено втората отговаря на нуждите на моята кожа, затова и в последствие купих нея (подходяща е и за комбинирана кожа). Както обещават, кожата е хидратирана, мека и предпазена. Абсолютно страхотна хидратация, кожата буквално се запълва от нея, ставайки по-жизнена. Ако имате сухи линии или такива от дехидратация биват запълнени ден след ден. Нямам никакви странични ефекти от крема, само чудесната хидратация и кадифената кожа, която оставя - преминат е дерматологичен и комедогенен контрол.
Освен патента на Шанел, който хидратира и предпазва кожата от влиянията на околната среда , тази версия е обогатена с аргинин и особено важната хиалуронова киселина, която задържа водата в клетките и се бори с дехидратацията и стареенето.


Опаковката е стандартна, пластмасова, въпреки това супер луксозна, милилитрите са 50, а цената е фиксирана за България - 121 лв. Много голям плюс е, че срока на годност след отваряне е цели 18 месеца, защото определено е икономичен продукт - от лятото съм го преполовил горе-долу, което за половин година си е доста икономично.
Може да намерите Шанел само в оторизирани обекти в София и страната (най-вече бутици, от по-познатите магазини - Сефора и Notosgalleries), от официалния вносител (търсете стикер на български върху продукта на "Нотос България", които са официалния представител), не се доверявайте на сайтове.
Ако имате нужда от хидратация и имате финансовата възможност, погледнете серията!

Няма коментари:

Публикуване на коментар